RSS Feed LinkedIn Google Plus

Címke: Liligo

 1. Gyere dolgozni a Liligo-hoz!

  2012. január 17. kedd

  Ez a bejegyzés egy munkaerőpiaci
  marketinggel foglalkozó sorozat
   része.

  A Liligo-ról az első Budapest.js meetup-on hallottam: egy előadó az ő színeikben indult, megkérték, hogy töltsünk ki egy JavaScript-ről szóló kérdőívet, úgy tűnt, valamilyen szinten a rendezvény támogatói. A második Budapest.js meetup-on valóban kisorsolták a kitöltők között az iPod Touch-t, ismét meg lett hirdetve egy apróbb verseny. Fodor Mártonnal személyesen is elbeszélgettem, és igen pozitív kép alakult ki bennem róluk.

  Végig gondolva az elmúlt két és fél év JavaScript meetupjainak előadóit érdekes, hogy a többség a saját nevével volt jelen, kevesebben voltak, akik büszkén vállalták volna fel a munkahelyüket. Pedig sokat számít egy cég megítélésben, hogy a „dolgozó” milyen képet mutat róla: lelkesedik-e iránta, motiválja-e a fejlődésben, kreativitásban, vagy az inspirációt a magánéletéből kell szereznie.

  Sajnos a Liligo az első két meetup után „eltűnt”, sem támogatóként, sem előadóként nem voltak jelen. Ez azért rontja a képet, bár az indulás nagyon jól sikerült. A honlapjukon most is vannak fent állás hirdetések, pozitívum, hogy fényképeket is láthatunk a munkakörülményekről (világos, színes szoba, jó minőségű székek, kicsi asztalok), illetve fent vannak a fontosabb mutatók (létszám, összetétel, havi több, mint 2 milliós forgalom a főoldalon).