RSS Feed LinkedIn Google Plus

Címke: köpönyeg

  1. Mobil köpönyeg.hu – végre!

    2012. augusztus 6. hétfő

    A köpönyeg.hu mobil változatának képernyőképeA köpönyeg.hu iPhone alkalmazásának megjelenésével egyidőben együtt frissült a honlap mobil változata is, azt kell, hogy mondjam, zseniálisra sikerült. Androidos telefonnal böngészve alkalmazás-jelleget ölt, letisztult, könnyen kezelhető, minden rajta van, ami kell, és ami a legfontosabb, egyszerűen elérhető az animált radarkép, ami eddig csak az időkép mobil alkalmazásán volt meg valahol a menüben elrejtve, vagy met.hu nem éppen mobilbarát honlapján keresztül lehetett elérni. Ez viszont egyszerű, kézreáll és még jól is mutat.

    Egyetlen hátránya, hogy a design megváltozott, mintha nem is ugyanaz a cég állna mögötte. Mások az időjárást jelző ikonok, mások a hőmérsékletet jelző kis kockák, és a nagy helyet elfoglaló menü hátterének használt sötétkék árnyalat sehol sem található meg az eredeti honlapon.

    Ettől függetlenül szerény véleményem szerint a piacon megtalálható legjobb eszköz a jelenlegi és várható időjárás megtekintésére mobilon. Le is töröltem minden más appot, és kitettem a főképernyőre a linket.